De voorzijde van het Koetshuis in Clingendael. Achter de grote groene deur in het midden bevindt zich mijn atelier. Ingang aan de achterkant van het gebouw.

verwacht: solo expositie in 2019

Op dit moment is er geen lopende expositie.

Wilt u toch mijn schilderijen bekijken dan bent u van harte welkom in mijn atelier na het maken van een afspraak of zonder afspraak tijdens de open atelierdagen op 25 en 26 mei 2019 van 12:00 tot 17:00 uur.
De solo expositie gaat plaatsvinden in oktober of november van 2019 op een schitterende lokatie in de Haagse binnenstad die ik nu nog even geheim houd...!

Wilt u via email op de hoogte gehouden worden van komende exposities neem dan aub even contact op.
Najaars expositie in galerie HET CLEYNE HUYS


Er zijn tot eind november 2018 nog enkele schilderijen van Daphne Jansen te zien bij Galerie Het Cleyne Huys op het Noordeinde 154 in Den Haag

De galerie is geopend van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 17:30 en op afspraak.

U bent van harte welkom!

een beeld van Hans Bayens lijkt in mijn schilderij weg te dromen.....


zomerexpositie verlengd!

Een doorlopende groepstentoonstelling in galerie Het Cleyne Huys met oa 6 schilderijen van Daphne Jansen en beelden van Hans Bayens. U bent van harte welkom in de galerie: Noordeinde 154, Den Haag


zomerexpositie

Galerie Het Cleyne Huys van 10 juni tot 1 juli 2018
De muren in de galerie hebben weer een lichte kleur gekregen en zijn een weldadig decor voor divers werk van verschillende kunstenaars. Met o.a. schilderijen van Daphne Jansen.
In de week van de finish van de Volvo Ocean race is het thema in de galerie 'de zee'.
Na 14 juli is het werk van Daphne Jansen opnieuw te zien.
Impressie solo expo voorjaar 2018

Een sfeerimpressie van mijn werk op een donkere achtergrond zoals het te zien was tijdens mijn solo tentoonstelling in galerie Het Cleyne Huys te zien was in de vroege lente van 2018 (11-3 tot 28-4 2018)

Als ik werk in mijn atelier hebben de schilderijen de roomwitte muren van het Koetshuis als achtergrond.
Het was verrassend om te zien welke nieuwe aspecten en kleuren ineens naar voren komen op de zwarte muren van de galerie!