'slowing down' - bewustzijnswerk

In 1 op 1 ontmoetingen/sessies in mijn atelier bied ik je graag de mogelijkheid en de ruimte om op een andere manier met jezelf in contact te komen.
Door met liefdevolle aandacht te 'vertragen', luisterend naar de wijsheid van je lichaam, ontstaat een ruimte die het mogelijk maakt op een veilige manier je weerstanden of de obstakels die je in je leven tegenkomt verkennen en om patronen die je niet meer dienen los te laten. Je levensenergie kan dan meer ten volle gaan stromen.
Een sessie duurt in totaal 90 minuten en kost 60 euro. Het is een combinatie van lichaamswerk, mindfulness en 'energy healing'.
De ontmoeting heeft drie soorten vormen:
- een healing:  waarbij je gekleed en ontspannen op een behandeltafel ligt. Ik leg je van te voren de handposities uit. Ik raak je alleen aan met jouw toestemming.
Tijdens deze sessie wordt niet of nauwelijks gesproken. Aan de healing gaat altijd een gesprek vooraf.
- gesprek: een ontmoeting waarbij we allebei zitten op een stoel en we ook met elkaar spreken. Dit gesprek kan ook heel stil zijn. Ook kunnen we activer met het lichaam gaan werken door het doen van bepaalde lichaamsoefeningen.
- combinatie: het kan zijn dat ik je tijdens een gesprek vraag of ik je zittend een healing mag geven. In dit soort bewustzijnswerk gaan we meer aanspreken van onze zintuigen dan waar je je normaal bewust van bent. Zo kan ik je bv vragen of ik mijn hand op je rug mag leggen.

foto

Aan de sessie gaat altijd een (gratis) intake gesprek van 15 minuten vooraf via skype of zoom vooraf.
Dit bewustzijnswerk is niet bedoeld ter vervanging van een bezoek aan een arts, pyscholoog of psychiater.
Ik volgde een 6 jarige intensieve opleiding aan de gerenommeerde Barbara Brennan School of Healing. Ik behaalde de diplomas 'Professional Studies" (2011) en 'Advanced Studies (2015). Klik hier voor meer INFO over deze opleiding.


Spreekt dit je aan? Neem dan gerust contact op.
Kijk hier voor de voorwaarden
Kijk hier voor praktische tips om zoveel mogelijk uit de sessie te halen


Note: Ik ben fulltime aan het schilderen en heb beperkte ruimte voor sessies. Maar omdat ik op het creatieve proces vertrouw nodig ik je uit om, als het verlangen om dit te proberen bij jou sterk is, vooral contact op te nemen! Ik kan je eventueel ook andere Brennan therapeuten aanraden.